treidplus.ro | Servicii
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Servicii

S.C. TREI D PLUS S.R.L. asigura prevenirea si eliminarea infestarii cu insecte taratoare, insecte zburatoare, parziti de lemn, rozatoare, etc., cu scopul de a proteja sanatatea si mediul inconjurator.
In acest sens, propunem ca lucrarile de dezinsectie, deratizare, detantarizare sa se realizeze la intervale regulate de timp in vederea obtinerii unui rezultat eficient.

DEZINSECTIE – Tratament pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare : gandaci, furnici,paduchi, capuse, purici, plosnite, paienjeni, muste, tantari, fluturi, viespi, molii, etc.

Dezinsectia se realizeaza in urmatoarele sectoare: asociatii de locatari, scoli si gradinite, agenti economici, banci, spitale, regii, administratii publice locale, spitale, hoteluri, restaurante, adaposturi de animale, terase, parcuri, etc.

DERATIZARE – Tratament pentru combaterea rozatoarelor: sobolani, soareci,popandai, etc.
Aceste vietuitoare se dovedesc a fi purtatoare si transmitatoare de boli contagioase.
Produsele pot fi folosite dupa caz la agenti economici, spitale, asociatii de locatari, depozite, campuri, fiind amplasate si in statii de intoxicare (cutii speciale).

DEZINFECTIE –  Este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. In afara de curatenia mecanica, care se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza :
– preventiv ( profilactic ) care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
– de necesitate – care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la distrugerea intregului focar.
Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile.